Mikä on Marks?

Marks Rock Club on Joensuun ydinkeskustassa, kävelykadun varrella sijaitseva rockhenkinen yökerho. Rennossa ja rempseässä ilmapiirissä viihtyvät kaikenlaiset yöeläjät.

Elävää musiikkia

Tärkeä osa Marksin meininkiä on elävä musiikki. Meillä järjestetään keikkoja tiuhaan tahtiin, ja esiintyjät vaihtelevat pienemmistä bändeistä aina tunnetuimpiin keikkakoneisiin.

V.I.P. -JA OPISKELIJAEDUT

VIP-kortilla kaikenlaisia kanta-asiakasetuja, opiskelijoita unohtamatta. Tarkempia tietoja täällä.

Keikkakalenteri ja tapahtumat

Tarvitseeko tätä enempää avata? Jos haluat tietoja tulevista tai menneistä keikoista, klikkaa itsesi tänne!

Sinun bändisi keikalle Marksiin?

Järjestämme paljon keikkoja ja bändi-iltoja, joten hyviä esiintyjiä kaivataan aina. Jos sinulla on helvetin kova bändi ja haluat yleisön eteen myllyttämään, ota yhteyttä!

K 18 

AUKIOLOAJAT:

Ma: Suljettu(closed)

Ti:   22-04

Ke: 22-04

To:  22-04

Pe: 22-05

La: 22-05

Su: Suljettu(closed)

 

Pöytävaraus 150€, max.10 hlö ( VIP-kortilla 120€) sisältää; ilmaiset sisäänpääsyt ja narikan koko ryhmälle, pullon kuohuviiniä (0,75l/n.12%), biisitoiveet koko illan ajaksi sekä pientä naposteltavaa!

Marks YouTubessa

 

 

 

 

 

 

Marks Facebookissa

Ja Instagramissa

https://www.instagram.com/marks_rockclub/

Haluatko tietoja tulevasta tapahtumasta? Kiinnostaako klubikortti, tai kenties pöytäväraus? Tahdotko olla VIP? Mitkä tuotteet ovat ensi torstaina tarjouksessa? Haluatko bändisi kanssa keikalle? Oliko ilta niin railakas että tapahtumien tuoksinnassa unohdit takin narikkaan tai puhelimen baaritiskille? Haluatko lähettää palautetta muuten vaan?

Ota siis yhteys alla olevalla lomakkeella!